Service & onderhoud

De AlfaTouch software heeft bewezen 100% betrouwbaar en bedrijfszeker te zijn. Wat hardware betreft zijn calamiteiten niet uit te sluiten. Niet in de laatste plaats door ondeskundige bediening van bijvoorbeeld tijdelijke krachten. Snelheid van handelen en goede communicatie zijn onze insteek als er onverhoopt toch een probleem zich voordoet. Wij zorgen ervoor om het probleem indien mogelijk online op te lossen. Als dat niet lukt, zijn wij snel ter plekke om het voorval te verhelpen en zorgen dat het oponthoud tot een minimum beperkt blijft. Wij zijn bereikbaar 7 dagen per week 24 uur per dag!

Een onderhoudscontract op jaarbasis is een prima verzekering om er voor te zorgen dat uw systeem het hele jaar door 100% functioneert.

CR2 heeft nieuwe onderhoudscontracten.

Net als met onze gebruiksvriendelijke software, wil CR2 ook met onderhoudscontracten voorop lopen en voor u de kosten overzichtelijk en beheersbaar maken. Met onze nieuwe contractstaffel vullen wij de wensen in, die wij in de praktijk hebben ontvangen van onze relaties!

ContractmogelijkhedenBasis Configuratie2e of volgende kassa of handheldDebiteuren/Crediteuren module
Alfa Touch Totaal€ 425,00€ 100,00€ 25,00
Contract & Hardware-* en software ** onderhoud

*Arbeid incl. voorrijden, vervangende apparatuur, exclusief onderdelen indien de fabrieksgarantie is verstreken. Incl. tweejaarlijks preventief schoonmaken.
** Invoeren nieuwe kaart, prijswijzigingen, nieuwe plattegronden op afstand(remote)
Dus op afstand bereikbaar via een werkende ADSL verbinding in combinatie met Radmin.

  • Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW
  • Prijzen zijn per jaar